måndag 24 juni 2013

Våra borstar

Eftersom att vi på TiKei erbjuder ett brett sortiment med djur- och hudvänliga syntetborstar så har vi sammanställt en liten guide över de olika borstarnas funktion, allt för att du som kund ska hitta rätt borste för dig!

Till ansikte:
Borste Concealer
Borste Ultimate Concealer

-Borste Ultimate Concealer har en perfekt storlek som hjälper dig att applicera din mineralconcealer på så väl svårtåtkomliga ställen som näsvingarna och under ögonen, samt på kvisslor och utslag. De mjuka stråna ger bra täckning utan att irritera den känsliga hy som ofta behöver just concealer.
 
Flat Top Kabuki
Flat Top
-Borste Flat Top är en lite styvare men samtidigt mjuk kabukiborste med rakt skuren topp, vilket är perfekt till att med buffande cirkelrörelser arbeta upp en lite mer täckande foundationyta men med den naurliga finishen i behåll. Denna borste är dock en allroundborste som även kan användas till att svepa över mineral veil, primer eller rouge.


-Borste Ultimate Kabuki är verkligen den ultimata kabukiborsten för dig som vill ha perfekt täckande foundation utan skarvar eller kakighet. Med mjuka stråna och den rundade toppen masserar du med cirkulära, buffande rörelser enkelt in din foundation tills den blir ett med din hy.
Kabuki
Retractable Kabuki
 
-Borste Retractable Kabuki har precis samma funktion som Ultimate Kabuki, men kommer i en smart hylsa som gör det möjligt att förvara din Kabuki i handväskan utan att den förlorar sin form. Ett hett tips är att doppa borsten i din mineral foundation/veil/rouge och sedan skruva ner den och ta på locket, på så vis har du borsten laddad med produkt färdig att användas utan att du behöver släpa med dig burkar.
Mini Kabuki
Baby Kabuki
 
-Borste Baby Kabuki är en minivariant av Ultimate Kabuki utan att komprimissa med kvalitén. Ger tack vare den smidiga storleken, en perfekt täckning även på svåråtkomliga ställen som exempelvis näsvingarna.
Puderborste
Ultimate Powder
 
-Borste Ultimate Powder fungerar utmärkt till applicering av både veil, rouge och primer men även foundation. De supermjuka stråna ger en lite lättare täckning av foundation jämfört med Kabukiborstarna, även om appliceringsmetoden är densamma. För veil och rouge räcker det med att svepa borsten över ansiktet, medans primern kräver samma tillvägagångssätt som foundation. Finns även i kortare variant som går under namnet Borste Powder Short.
 
Rougeborste
Rouge/Veil
 
-Borste Rouge/Veil sveper enkelt och mjukt din veil eller rouge på plats utan smeta ut din foundation. Denna borste kan även användas till att buffa in din foundation och passar den som enbart vill ha lätt täckning.
 
Vinklad rougeborste
Rouge Vinklad
 
-Borste Rouge Vinklad är skuren för att ge perfekt markering av ansiktsdragen genom att svepa rouge eller bronzer längs med kindbenen och tinningarna. Fungerar även utmärkt till att applicera rouge på kindens rundade del och man med lätt hand buffar in rouget i huden.
 
Solfjädersborste
Fan/Solfjäder

-Borste Fan/Solfjäder sveper lätt bort eventuellt överflöd av produkter samt nedfall av skuggor under ögat, utan att lämna ett spår efter sig. Fungerar även utmärkt till att applicera rouge för dig som vill ha ett mindre intensivt resultat men också till att placera din veil ovanpå din foundation och framför allt om du vill lägga glow veil längs kindbenet utan att smeta ut din rouge.

Till ögon:
Ögonskuggsborste
Eyeshadow
 
-Borste Eyeshadow är platt borste som hjälper dig att med en lätt duttande rörelse applicera ögonskuggor utan att orsaka onödigt spill. Används med fördel på hela det rörliga ögonlocket samt applicering av highlighter under ögonbrynet.
 
Eyekabukiborste
Eye Kabuki
 
-Borste Eye Kabuki är en mjuk, rund borste med rundad topp som passar perfekt till att med cirkulära små rörelser, eller med svepande rörelser fram och tillbaka, sudda kanterna på dina ögonskuggor. Fungerar även utmärkt till att med samma teknik applicera skuggor i globlinjen. Denna borste fungerar även utmärkt som concealerborste för små ytor/prickar.
 
Ögonskuggsblender
Blender
 
-Borste Blender är en fluffig och mjuk borste som lämpar sig väl till att sudda ögonskuggorna, men fungerar även utmärkt till att packa på ögonskugga på locket genom att försiktigt trycka skuggan mot huden.
Ögonskuggsshader
Shader
 
-Borste Shader's fluffigt mjuka stån suddar mjukt ut alla skarpa kanter men hjälper dig också att, liksom Borste Rouge Vinklad, skugga fram benstrukturen i ansiktet då den laddad med rouge eller bronzer sveps längs kindben och tinningar.
Vinklad Liner
Angled Liner
 
-Borste Angled Liner hjälper dig att få till den perfekta eyelinern då den läggs horisontellt med fransraden i den inre ögonvrån och sedan sveper längs fransrötterna mot den yttre ögonvrån. Passar även mycket bra till att fylla i din ögonbryn med skugga.
Eyelinerpensel
Pensel Eyeliner
 
-Pensel Eyeliner´s tunna topp ger dig möjlighet till få till millimeterprecison vid eyeliner applicering och passar för så väl torra som blöta produkter.
Dubbelborste
2 i 1
 
-Borste 2 i 1 är en kombination av två borstar i en. Den platta delen fungerar som en bra allroundborste för skuggapplicering och den snedskurna eyelinerdelen lämpar sig till både eyelinerapplicering som ögonbrynsskuggning.
 
 
Har ni några frågor om våra borstar så kontakta oss gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar